Om te groeien moet je durven reiken

DeWaardeFabriek manier

WAT ONS DRIJFT

1 / LAAT ZE… 🙂

Groeien jouw collega’s?

Als je..
.. een oogst wilt hebben, zaai dan gewas.
.. over 10 jaar wilt oogsten, plant een boom.
.. levenslang oogst wilt hebben,
laat dan MENSEN GROEIEN.
— chinees gezegde

2 / ALLE GEDRAG IS EEN KEUZE

Ben jij meer dan jouw gedachten?

Breinonderzoek heeft nog geen cellen ontdekt die ‘jouw bewustzijn’ zijn. Neuropsychologisch onderzoek heeft oude tradities van wijsheid (bijvoorbeeld mindfullness) herontdekt over de kracht van onze gedachten. Als mens zijn we in staat onze impulsen, emoties, gevoelens en gedachten van een afstand waar te nemen en te laten voor wat ze zijn. Daarmee creĂ«ren we ruimte en tijd om ons eigen gedrag te kiezen. Een kwestie van bewust omgaan met onze ‘interne data’.

3 / JE KRIJGT WAT JE VOORZIET

Hoe zie jij het voor je?

Mensen die geloven dat zij de wereld kunnen veranderen, zien de wereld zoals die kan zijn. Wij voorzien een wereld waarin netwerken van zelfstandig werkende teams de bouwstenen zijn van organisaties met een sterke cultuur en excellente klantwaarde. Teams die echt dienstbaar zijn aan hun klanten, om deze wereld een mooiere plek te maken.

4 / MORGEN IS ONVERMIJDELIJK

Wat zie jij in je vooruit-kijk-spiegel?

Uitstellen voorkomt niet dat de toekomst plaatsvindt. Toekomst vraagt tijd om te bouwen, en elke dag is een kans om hierop te reflecteren en te plannen voor de volgende dag. Door het leren van verschillende methoden van vooruitkijken en innovatie strategie, kun je meer genieten van de tijd van vandaag en tegelijkertijd een mooier morgen zeker stellen.

5 / IK EXPERIMENTEER! JIJ?

Maak jij wel eens een fout(je)?

Lang hebben we geleerd eerst een business case op te bouwen voordat we financiering gingen vragen. In essentie werden we gedwongen om eerst de toekomst te bewijzen … De enige weg om vooruit te komen is door te ervaren hoe die nieuwe markt, werkt. Dat is de echte waarde voor de organisatie van de toekomst: door experimenteren leren wat klanten beweegt.
Faal snel! Faal bewust!

6 / SUCCES = VOORSPELBAAR

Hoe sterk is jouw cultuur?

Overtuigend bewijs stapelt zich op voor de relatie tussen een sterke organisatiecultuur en excellente klantwaarde. Het ontwikkelen van zelfstandige samenwerkende teams geeft organisaties een onderscheidend concurrentievoordeel. Een totaalbenadering van cultuur, creëert een meer inclusieve en bloeiende werkomgeving, wat zich vertaalt in:

  • excellente klantwaarde en klantloyaliteit
  • betrokken, geĂŻnspireerde, innovatieve en ondernemende medewerkers
  • betere financiĂ«le resultaten
  • sterke organisatiecultuur
<div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><p align="center"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://twitter.com/waardefabrieknl"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><img title="Twitter" alt="Twitter" src="https://welkom.thevaluefactory-online.com/wp-content/uploads/sites/14/2017/06/twitter_logo_cutout.png" width="50" height="50" /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://www.youtube.com/channel/UCi1FPqCHYXYvJ6yLazKNL1A"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><img title="Youtube" alt="Youtube" src="https://welkom.thevaluefactory-online.com/wp-content/uploads/sites/14/2017/06/youtube_icon_white.png" width="50" height="50" /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://www.linkedin.com/organization/18087450"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><img title="LinkedIn" alt="LinkedIn" src="https://welkom.thevaluefactory-online.com/wp-content/uploads/sites/14/2017/06/linkedin_icon_white.png" width="50" height="50" /><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Bouw een krachtige Cultuur en profiteer als organisatie van excellente Klantwaarde!