Om te groeien moet je durven reiken

DeWaardeFabriek manier

WAT ONS DRIJFT

1 / LAAT ZE… ūüôā

Organisaties groeien als de mensen
groeien. Niet andersom!

Als je..
.. een oogst wilt hebben, zaai dan gewas.
.. over 10 jaar wilt oogsten, plant een boom.
.. levenslang oogst wilt hebben,
laat dan MENSEN GROEIEN.
— chinees gezegde

2 / ALLE GEDRAG IS EEN KEUZE

Waarnemers zijn meer dan hun gedachten.
Dit is de sleutel tot transformatie van gedrag.

Breinonderzoek heeft nog geen¬†cellen ontdekt die ‘jouw bewustzijn’ zijn. Neuropsychologisch onderzoek heeft oude tradities van wijsheid herontdekt over de kracht van onze gedachten. Als mens zijn we in staat onze impulsen, emoties, gevoelens en gedachten van een afstand waar te nemen en te laten voor wat ze zijn. Daarmee cre√ęren we ruimte en tijd om ons eigen gedrag te kiezen. Een kwestie van bewust omgaan met¬†onze ‘interne data’.

3 / JE KRIJGT WAT JE VOORZIET

Het enige wat je hoeft te doen
is je voorstellen hoe het is.

Mensen die geloven dat zij de wereld kunnen veranderen, hebben een lange-termijn visie. Wij voorzien een wereld waarin netwerken van zelf-managende teams de bouwstenen zijn van agile organisaties. Teams die echt dienstbaar zijn aan hun klanten, om deze wereld een mooiere plek te maken.

4 / MORGEN IS ONVERMIJDELIJK

Objecten in de spiegel
zijn dichterbij dan ze lijken.

Uitstellen voorkomt niet dat de toekomst plaatsvindt. Net als de tekst in de spiegel van een auto: Objecten in de spiegel zijn dichterbij dan ze lijken te zijn.
Toekomst vraagt tijd om te bouwen, en elke dag is een kans om hierop te reflecteren en te plannen voor de volgende dag. Door het leren van verschillende methoden van vooruitkijken en innovatie strategie, kun je meer genieten van de tijd van vandaag en tegelijkertijd een mooiere morgen zekerstellen.

5 / IK EXPERIMENTEER! JIJ?

Faal snel!,
Faal bewust!

Lang hebben we geleerd eerst een business case op te bouwen voordat we financiering gingen vragen. In essentie werden we gedwongen om eerst de toekomst te bewijzen … De enige weg om vooruit te komen is door te ervaren hoe die nieuwe markt, werkt. Dat is de echte waarde voor de organisatie van de toekomst: door experimenteren leren wat klanten beweegt.
Faal snel! Faal bewust!

6 / SUCCES = VOORSPELBAAR

Bouw excellente Business
door krachtige Organisatiecultuur.

Overtuigend bewijs stapelt zich op voor de relatie tussen een gezonde organisatiecultuur en optimale klantwaarde. Het ontwikkelen¬†van high-performance teams¬†geeft organisaties een onderscheidend concurrentievoordeel. Een totaalbenadering van cultuur, cre√ęert een meer inclusieve en bloeiende werkomgeving, wat zich vertaald in:

  • meer klantwaarde¬†en loyale klanten
  • meer betrokken, ge√Įnspireerde, innovatieve en hoger-presterende medewerkers
  • meer omzet groei
  • betere financi√ęle resultaten

Bouw een krachtige Cultuur en profiteer als organisatie van excellente Klantwaarde!